Legyél te 2013 Bloggerinája!

Az díjátadó ünnepségrűl

Ahogy ígértem, mindent tudok a díjátadó ünnepségről, gyorsan írom is a tudnivalókat. Mindenekelőtt, újra és megint: sok szeretettel várjuk az ötven legbloggerinát! 🙂 Időpont: 2013. március 1. du. fél öt A díjátadó a Sanoma székházban lesz, a pontos cím:  1037 Budapest, Montevideo u. 9. Házon belül: a földszinti tárgyalóteremben leszünk, az aulában keressétek a táblát,… Tovább »

És akik mindent visznek….

Nem szaporítjuk a szót, ránk most úgysem kíváncsi senki.   A Cafeblog és a Nők Lapja Café által meghirdetett Bloggerina2013 verseny győztese a zsűri döntése alapján: Limara péksége A verseny különdíjasa: Kifli és Levendula A Cafeblog és a Nők Lapja Café szerkesztősége és a zsűri szeretettel gratulál a nyerteseknek! A bloggerináknak köszönjük a részvételt, és… Tovább »

Így zsűriznek a csajok

A fiúk a bányában dolgoznak, a lányok az emeleten. Azaz Kriszta a tetőkertben, dacolva a hóval, faggyal, a mínuszokkal és a süvítő jeges széllel. Kesztyű nélkül, mert egyujjas kötött kesztyűben ugyanolyan nehéz gépelni, mint balkonládában kukoricát kapálni. Hajni meg azt üzeni, annak úgy kéne lenni, mikor az ember várandós lesz, a kilenc hónap alatt ki… Tovább »

Na de mi is az a Cafeblog?!

Mert volt eddig is, akkor mire fel mostanában ez a nagy hájp? Igen, ez így van. A Cafeblog eddig is működött, csak a Nők Lapja Cafe alrovataként. Ám a Sanoma vezetősége – látva az ott kialakult közösséget – tavaly tavasszal úgy döntött, itt az ideje annak, hogy a bloggerek önálló platformot kapjanak. Megszületett tehát a… Tovább »

Letörjük a kezedet!

A tegnapi népszavazósdi eredményeként, felvetésetekre és kérésetekre eltüntettük a Szavazok gomb mellől a FB kezet, mivel többen jeleztétek, sokan automatikusan azzal próbálnak szavazni. Értitek, értetek. Még Cukkerbergék sem állíthatnak meg minket. Köszönjük a visszajelzéseket. Szóval, innentől kezdve: ... Tovább »

Így biggyeszd ki!

Ha van lehetőségetek arra, hogy a blogotokon akármelyik hasábba kibiggyesszetek egy html kód alapú blokkot, és szeretnétek, hogy minél többen értesüljenek arról, versenyben álltok a 2013 Bloggerinája címért, akkor így csináljátok, azaz bebiggyesztési egyszeregy: 1.    Mekkora a hirdetési felület? 2.    Ha 300 széles banner kifér, akkor kód 1 3.    Ha csak 200 széles fér ki, akkor kód 2… Tovább »

Népszavazósdi

Mert itten demokrácia van. Néha. Például most, mert levelet kaptunk, lájf. Egy Bloggerina azt kérte tőlünk, tüntessük el a FB like gombot a Szavazok gomb mellől, mert a népek megszokták, hogy a lájk gomb nyomorgatásával fejezik ki szavazatukat, és automatikusan arra klikkolnak, hiába mondjátok és mondjuk el mi is csilliószor, hogy a Szavazok gombra kéne…. Tovább »

Befejeződött az ajánlás, irány szavazni!

Kedves bloggerinák, rajongók és mindenki, aki szavazni szeretne! Elérkezett a nap, indul a szavazás a Bloggerina 2013 versenyen. Ne felejtsétek, az ötven legtöbb szavazatot kapó blog közül a zsűri választja ki majd a legjobbat és lesz egy különdíjasunk is (részletek, dátumok, úgy összességében minden továbbra is itt). Aki még mindig nem látja a blogját az… Tovább »

Szájbarágó

Ígértünk érdekességeket és jó sok posztot erre a blogra, lesz az is, de most szájbarágás van, mert a hozzánk özönlő-hömpölygő levelekből az derült ki, szükség van rá. Szóval, tisztázzunk egy-két dolgot a Bloggerina2013 versennyel kapcsolatban. –      2012. július 1. után indult blogok NEM indulhatnak a versenyen. Kivétel nincs. –      A facebook… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!