Legyél te 2013 Bloggerinája!

És akik mindent visznek….

Nem szaporítjuk a szót, ránk most úgysem kíváncsi senki.

 

A Cafeblog és a Nők Lapja Café által meghirdetett Bloggerina2013 verseny győztese a zsűri döntése alapján: Limara péksége

A verseny különdíjasa: Kifli és Levendula

A Cafeblog és a Nők Lapja Café szerkesztősége és a zsűri szeretettel gratulál a nyerteseknek!

A bloggerináknak köszönjük a részvételt, és köszönjük az ajánlásokat, a rengeteg szavazatot, a sok kedves szót és buzdítást!

Ne feledjétek, az ötven legjobb bloggerinát szeretettel várjuk március 1-jén a díjátadó ünnepségen, a Sanoma székházban!

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. cris256 says:

  Nem vagyok “úr” (talán az ő privilégiumuk ‘keményem beszólni’, nekem meg szóvirágokat kéne ontanom a számból?), te pedig nevetséges módon – bezzeg magaddal szemben kikéred, ha beszólnak. Talán neked sem kéne oktatnod és utasítgatnod másokat, akik normális módon elmondják a véleményüket. Csá!

 2. csakazolvassa says:

  Ööö… én ezt csak most olvastam. Ki az az Orsi?

  Még egyszer: Gratulálok, és igenis igényes blogokat választottak. Mi bajod velem?

  Ma megismertem Limarát és Levendulalányt is egy kicsit. Élmény volt a díjátadó!

 3. Holly says:

  Na, megérkezett az első kifogástalan úriember, a kulturált vitastílusával…Így kell ám az emberekkel beszélgetni. Nőkkel különösen, hadd tanuljanak meg kesztyűbe dudálni. “Pofád…”, szép, stílusos , elegáns szó,nyilván tükrözi írója választékos egyéniségét, akinek van véleménye. Ilyen.

 4. cris256 says:

  Holly, neked mire fel van ekkora pofád, hogy másokat oktatgatsz? Miért nem mondhatja el a véleményét bárki? És ha az nem egyezik a tiéddel, akkor már “kopjon is le”?

 5. Holly says:

  Csakazolvassa, nem gondolod, hogy most már nagyon unalmas vagy? Szállj le a témáról, elég szánalmas az irigységed. Az általad “megvédett” blogok sem kérnek belőled, mert ők nem szólaltak meg. Helyettük meg milyen alapon? És kit érdekel Orsi malackaraja, ha a blogot bárki jelölhette? Ha lenne vega blog, nyilván jelölték is volna, malackaraj ide vagy oda.

  Lezárhatnád már ezt magadban, mert nem szerintem volt ez bokszmeccs. Szerinted az, és még mindig ütsz, pedig már rég felemelték a győztesek kezét. Nyugodj bele, menj haza és kezdd meg az edzéseket a következő évre.Mert a profik így viselkednek.

 6. csakazolvassa says:

  És ez a paleós provokáció, ez nagyon nem volt szép húzás: ők harmadikként kerültek a döntőbe. Én már az interjú előtt jeleztem, hogy a pékblog mint győztes is nagy arculcsapása a paleó közösségnek, de ez a kérdés az interjúban, ez gyomorforgató. Vega blog meg talán nem is volt, talán Hajni malackaraja miatt.

  A jövő a peleóé, e “szélsőséges irányzaté”, noha én sem követem.

  És az sem ízléses, hogy a Caféblog jóval a verseny vége előtt lájkolta Limarát. Ez amatőr.

 7. csakazolvassa says:

  Gratulálok a nyerteseknek! Őszintén. Ez nem Szent Péter döntése és nem a mennyország: a verseny kiíróinak célját, szándékát, illetve a kiíró médiafelületek elvárásait, üzleti szempontjait tükrözik a nyertes bloggerek, és igenis igényes blogokat választottak Hajniék sokrétű és részben ismeretlen szempontjaik szerint.

  Engedtessék meg az aprócska megjegyzés (Holly): ez nem bokszmeccs, így aki nem nyert, azért még nem veszített.

  Én például mintegy hetven rendszeresen kommentelő új olvasót, összesen másfélszeres olvasottságot, rádióinterjúkat, hetilapmegjelenést, elképesztő facebook-figyelmet és szívhez szóló e-maileket nyertem, pedig amúgy már augusztus óta megy a hű meg ha, amikor gyermekemre, a blogra tekintek. Köszönöm a verseny kiíróinak! Indulok jövőre is!

 8. erdeig says:

  Gratulálunk a nyerteseknek! 🙂

 9. Holly says:

  Aki jelölteti magát egy ilyen versenyen, az vegye tudomásul, ha veszít.(Mert a jelölést jóvá kellett hagynia a bloggerinának.) Gratuláljon a nyertesnek, az illik ilyenkor. És lépjen tovább.

  De ne nyafizzon, mint az oviban, hogy “jajistenem, a zóvónéni mástszeret, nemengem”. Az induláskor világos volt az is, hogy a zsüri dönt, úgy, ahogy akar. És kész.

  Az sem felnőtt és öntudatos nőre valló viselkedés, ha sértődötten cikizzük a nyerteseket.Az önbizalom és az önteltség nem azonos fogalmak.

 10. Vali says:

  Sziasztok!
  Mennyi “sárga” hozzászólás. A “receptek” mögött egy nő van, ha nem vettétek volna észre. Méghozzá egy segítőkész ember. Tudjátok hány családba hozott örömet az állítólagos “sütemény receptjeivel”? Sok női vállról levette a kelt tészta mumusát.
  Aki csak azt látja, hogy csak egy receptíró van a blog mögött, az még nem guggolt a sütője előtt izgulva, hogy sikerül-e a kenyere vagy a sütije. Az még nem élte át, hogy beszélget vele a kenyér. Az még nem élte át, hogy a család ott toporog, hogy mikor lehet már enni belőle. Ezeket az élményeket segít megteremteni ez a “receptíró” blog.

 11. flandzsu says:

  nekem sincs blogom. de ezt olvasom és itt találtam meg a magyarázatot is a jelenségre: https://csakazolvassa.wordpress.com/2013/02/26/bloggerina-szivem-bloggerina/#comment-12059

 12. adrienne says:

  Nem, nem írok blogot, nem indultam a blogversenyen es nem irigykedek a nyertesre. Csupán arra szerettem volna felhivni a figyelmet, hogy a nyertes kiválasztása nem felelt meg a meghirdetett kritériumoknak, mivel a felhivásban nem receptkönyviró illetve gasztro bloggereket kerestek. Tudod, ez olyan dolog, hogy egy kutya szépségversenyen sem egy macskát választanak ki nyertesnek… Normális indoklást pedig a mai napig nem volt képes adni a mélyen tisztelt “Cafeblog” pedig úgy látszik nem csak nekem tűnt fel ez az aprócska kis félrecsúszás.

 13. -.- says:

  Az ilyen buta irigy embereket szivesen megpofoznám….Miért kell egyből fikázni a nyertest??Ha nem a te blogod nyert annak bizt. van oka.TÖRŐDJ BELE!!!

 14. Kata1 says:

  Elolvastam én is a kiírást, nagyon megtévesztő volt. Kimondott vagy leírt gondolatról volt szó, meg arról, hogy a blogot magánszemélyként, elsősorban személyes élmények, tapasztalatok, vélemény, stb. másokkal történő megosztásának szándékával írja. A kenyérsütés engem is érdekel, szoktam is a nyertes oldalt olvasni, tök jó. Viszont sokakat megtévesztett a kiírás és bátortalanul jegyzem meg, hogy talán a zsűri is eltért az eredeti tervtől. Nem? Hol van itt személyes élmény, saját gondolat, CIKK, amit majd publikálni lehet az NLC-n?? Mi lenne, ha ebből tanulva egy tematizált versenyt írnátok ki legközelebb és a mostani kiírás tényleg azokra vonatkozna, akik ÍRNAK, saját véleményt, gondolatot, meglátást, ami inspirál másokat, hogy átgondolják és kiegészítsék. Vagy bármi. De ez így fura. 🙁 🙁

 15. flandzsu says:

  a “szájbarágó” meg a “dögös laptop” még hagyján. de erre mi a magyarázat: “A nők szavának, legyen az kimondott vagy leírt gondolat, ereje van. Ennek jegyében blogversenyt hirdetünk: keressük az ország legjobb női bloggerét!”? Limara fantasztikus nő és pék, ezt elismerem. de a kovász elkészítésének menete mióta minősül olyan gondolatnak, aminek ereje van. gondolatnak!? és a szerkesztőségbe majd illatozó és pompás kakaós csigákat fog vinni, munka gyanánt? költői kérdések, nem is kérek választ egyébként. az ilyen “bi-bi-bi, győztes csak egy van, azt pedig mi választjuk ki, bdöeee” jellegű nívós válaszok mögött nem tudom kik rejtőznek, de kellemetlen látni, hogy ez a régen még patinás lap a süllyesztőben fogja végezni a túlzott trendhajhászás miatt.

 16. Cafeblog says:

  Kedves Adrienne, sajnálom, hogy nem te nyertél, de győztes csak egy van, azt pedig mi választjuk ki 🙂 Limarát pedig érdemes olvasni!

 17. adrienne says:

  Persze, értem én, hogy nő írja, de annál azért jóval több hozzáadott értékkel bíró nyertest vártam volna mint egy süteményreceptes blog 😀 Csak ismételni tudom magam, ez így nagyon gagyi.

 18. Cafeblog says:

  Kedves adrienne!
  És ha egy “sütemény receptes” blogot történetesen egy nő ír?

 19. adrienne says:

  Ezt most én sem értem.. A felhívás szerint női bloggereket keresnek nem pedig sütemény recepteket. Áhh hülyeség az egész és így nagyon béna.

 20. emilythestrange says:

  Dehát ez egy gasztroblog.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!